Projektipäällikkönä olen töissäni tottunut deadlineihin ja varsinkin deadlineihin, jotka syystä tai toisesta osoittautuvat epärealistisiksi. Siksi onkin ilahduttavaa huomata, että siviilissä näyttäisimme onnistuvan paremmin, eli ainakin tällä hetkellä olemme toiveikkaita, että perjantain deadline eli käyttöönottokatselmus pitäisi mennä läpi. Mitään ei pitäisi enää puuttua, ellemme ole sitten unohtaneet jotain ihan kokonaan. Lisäksi sunnuntaina pitäisi olla Kastellin talonäytös.

Viikonloppuna vanhempani olivat kanssamme viimeistelemässä paikkoja. Isä viimeisteli sähkötöitä ja asenteli ovia miehen apuna. Äiti pesi ikkunoita. Ihanaa kun joku pesee ikkunat, koska minä inhoan sitä puuhaa. Kiitos taas todella paljon!!

Talon sähkötyöt on nyt tosiaan valmiit. Osa valaisimistakin on jo asennettu ja ensimmäinen valolista ja saalingitkin on asennettu ruokatilaan. Olohuoneeseen noita tulee vielä lisää.

Listat on saatu asennettua lähes kaikkialle. Yläkeran aulan ikkunalistat puuttuvat vielä ja muutaman oven lista, koska niihin ei sopinut tuo ihan perusovilista. Tänään kävimme täydentämässä listavalikoimaamme, eli huomenna jatkamme listoitusta. 

Listoitettu makuuhuone

Takan edessä on pelti ja listat on paikoillaan. Pelti tosin ei ole vielä kiinni, koska mies suunnitteli maalavansa sen vielä

Keittiö on kokonaan valmis, eli saimme oikeat kylmäkoneet jo viime viikolla ja sokkelitkin on jo paikoillaan. Kuvia otan kun saamme pahvit pois lattioista.

Pesuhuoneen ja kodinhoitotilan välille tuli lasiovi, joka on samaa sarjaa saunan oven kanssa. Olemme tyytyväisiä valintaamme.

 

Lisäksi parantelimme ulko-ovien "rappusia" :)

 

Myös roskis on hankittu, tyhjennyksestä sovittu ja postilaatikko on tien pielessä. Numerokin on asennettu, tosin numero 1 autotallin päädyssä ei juuri näy mihinkään..