Ihan lyhyesti viimeisiä kuulumisia, eli iv-koneemme on nyt toiminut moitteetta viimeisen emolevyn vaihdon jälkeen. Pakkaset tosin on olleet varsin maltillisia sen jälkeen, mutta aiemmin ongelmat ilmenivät aina noin vuorkokauden kuluessa ilmasta riippumatta.

Tänään saimme Valloxilta parin vuoden suodattimet postissa ja vaikka se ei korvaa tätä rumbaa, niin aina se tuntuu mukavalta kun edes jotain saa hyvityksenä, jos hommat ei toimi. Ja nyt ainakin näyttää, että loppu hyvin, kaikki hyvin.

Autotallissa olemme hioneet seiniä ja kattoa. Homma on melko ikävää, mutta onneksi saumoja on melko vähän. Onneksi emme alkaneet samaan hommaan talossamme, sillä se olisi ollut itkua ja hampaiden kiristelyä ja aikaa olisi palanut järkyttävästi enemmän.
Kaiken kaikkiaan olemme päässeet sekä autotallin villoituksen että levytyksen kanssa aika pitkälle talosta jääneillä ylijäämätavaroilla. Tosin autotallin yhden seinä EI30 palovaatimus aiheutti sen, että ostimme seinään Gyprocin Protect palolevyä, jolla on EI30 paloluokka. Hintaa seinälle tuli n. 40e enemmän kuin kaksinkertaisella kipsilevyllä, mutta säästimme työajassa ja hermoissa melkoisesti.

Viikonloppuna päästään varmaan jo maalaamaan tallin seiniä.

Naapuriimme on myös alettu rakentaa ja sinne tuli Jukka-talon paketti tänään. Oi miten onnellinen olinkaan, että me jo asumme talossamme, emmekä enää taistele talon sisälle kertyvien lumikasojen kanssa :). Mutta nopeasti näyttää naapurin talo nousevan.